Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gram już od jakiegoś czasu i zastanawiam się... jakie runki kupujecie?

Mianowicie chcę mieć takie 'ogólne runki'.

Moimi mainami (glowne postacie ktorymi gram) to Anivia na midzie, Shaco pod jungle i Talon na liniach.

Ale ostatnio zaczalem duzo grac roznymi postaciami.

Chciałbym takie ogólne runki na wszystkie postacie AD, i ogolne runki na wszystkie postacie AP.

Slyszalem ze pod postacie AD przydaje sie przebicie pancerza, a pod AP poprostu AP na start.

Ale nie wydaje mi sie zeby wziasc same runki na przebicie pancerza :O co do AP na start to jeszcze bym zrozumial (full ap runy) to dobra rzecz, jeszcze jak sie wezmie dorans ringa to mozna latwo wylapac first blooda :)

I przy okazji zaproponujcie mi jakies dobre runy pod Anivie.

Ladnie ogarniam Anivie, gram nia juz od miesiaca ale runek jeszcze nie zakupilem.

Aktualnie zakupilem runy na krytyka(niepelne - 8%) (zbieram je pod gangplanka i tryndamere, obie postacie mam i czasami nimi gram).

oraz troche runek pod AP na start oraz AP na lvl.

Oplaca mi sie kupic... full runy AP na start, runy na krytyka 20% na start dla gp i trynda - to wiem.

Ale jakie runy kupic pod postacie AD, na przyklad talon?

Z gory thx.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Nie da rady jakichś ogólnych runek =,= Grasz postaciami Ap to bierzesz runy pod nią, idziesz w jungle to inne runy, grasz postacią ad to inne runy, na tanka również inne runy.

Opublikowano

Zakład że są ? -_-

Dużo osób które nie zdecydowało się jeszcze na runy dla konkretnej postaci graja na ogolnych runach i robia sobie jedna strone na AD i druga na AP.

Na AP najczesciej daja magic pena z AP na start, a na AD przebicie pancerza i cos jeszcze.

Co do AP to wiem jak to wszystko zrobic, ale co do AD nie jestem pewien ktore runy kupic jako przebicie pancerza i co dac drugie, troche defa?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Nie da się podać runek, które będą pasowały do każdego champa. Np. gangplank albo tryn są ad ale najlepsze runki dla nich to runki na kryta. Dla tanków armour, magic resist albo hp.